Voinko tai voiko vuosikurssini tilata ABI-vaatteita ja/tai ylioppilaslakkeja?

Kyllä voi. :) Edustajamme voi useimmissa tapauksissa tulla koulullenne esittemään mallistomme ja sopimaan mahdollisesta ABI-vaatteiden tilausjaksosta.

Noin tunnin kestävä esittely on tarkoitettu oppilastoimikunnan edustajille ja esittelyn jälkeen järjestettävä sovitus sen sijaan kaikille kiinnostuneille oppilaille. Kummatkin tilaisuudet ovat maksuttomia. Päivämäärästä ja tarkasta kellonajasta sovitaan yhdessä C.L. Seifertin ja opiskelijakunnan edustajien / abitoimikunnan kanssa.  
Sovituksen ajankohdan sopivuus ja käytössä olevat tilat kannatta myös tarkistaa koulun henkilökunnalta.

Sovitustilaisuudessa kaikki vuosikurssin ryhmät pääsevät vuorollaan sovittamaan mallistossa olevia ABI-vaatteita ja ylioppilaslakkeja oikeiden kokojen, mallien ja värien valinnan helpottamiseksi. Sovituspäivää varten C.L. Seifert avaa vuosikurssin opiskelijoille oman koulun verkkokaupan, jonne jokainen opiskelija voi itse tehdä alustavan tilauksen.

Yksittäinen opiskelija vastaa siis aina itse tilauksensa sisällön muokkaamisesta ja maksamisesta, mikä helpottaa opiskelijakunnan / abitoimikunnan vastuuta. Sovituspäivästä lähtien jokaisella opiskelijalla on 14 päivää aikaa muokata, peruuttaa tai maksaa tilauksensa.

HUOM! Jos vuosikurssisi ei ole tilannut ABI-vaatteita ja toivotte, että edustajamme on teihin yhteydessä, kannattaa ottaa yhteys asiakaspalveluumme. Otollisin aika tiedustella ABI-vaatteita omalle vuosikurssille on kakkosvuoden kevätlukukauden aikana. Mikäli haluatte tilata vain ylioppilaslakkeja, kannatta meihin olla yhteydessä viimeistään ABI-lukuvuoden syyslukukauden aikana. Tuolloin voimme järjestää lakkisovituksen opiskelijoillenne tulevan kevään valmistujaisissa käytettäviä ylioppilaslakkeja varten. 

Palaute ja tukipankki